root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Дударєв, Ігор Миколайович
Ключові слова
search.filters.subject.технологія соусу
1
search.filters.subject.вівсяне молоко
1
search.filters.subject.кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
1
search.filters.subject.соус майонез
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
1
Містить файли
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Містить файли: Так
×
Ключове слово: search.filters.subject.технологія соусу
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Удосконалення технології соусів за типом «майонез» з вівсяним молоком для ЗРГ
(
2023
)
Дударєв, Ігор Миколайович
Показати більше