root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
3 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бухонька, Ельміра Максимівна
1
search.filters.author.Наливайченко, Владислав Артемович
1
search.filters.author.Турчин, Антон Романович
Ключові слова
search.filters.subject.борошно соєве
2
search.filters.subject.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
1
search.filters.subject.bean flour
1
search.filters.subject.pea flour
1
search.filters.subject.shaped potato chips
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2022 - 2024
3
Містить файли
3
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.борошно соєве
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 3 з 3
Документ
Особливості технології м’ясних страв з використанням нетрадиційної сировини
(
2024
)
Наливайченко, Владислав Артемович
Показати більше
Документ
Дослідження застосування бобової сировини у виробництві формових картопляних чіпсів з впровадженням технологій в проєкті заводу харчових концентратів у м. Суми
(
2023
)
Турчин, Антон Романович
Показати більше
Документ
Дослідження використання соєвого борошна для надання виробам оздоровчої дії з впровадженням нового асортименту в проекті хлібозаводу в м. Суми
(
2022
)
Бухонька, Ельміра Максимівна
Показати більше