Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
9 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесу подрібнення пивоварного солоду в агрегаті мокрого подрібнення Millstar та удосконалення його конструкції(2024) Ковальов, Костянтин ВікторовичДокумент Інтенсифікація процесу очищення жомопресової води для нахиленої дифузійної установки шляхом додавання алюмінієвих реагентів(2024) Стрикун, Микола МиколайовичДокумент Дослідження роботи та модернізація вовчка з діаметром решіток 114 мм для подрібнення м’яса(2024) Гринкевич, Максим ВікторовичДокумент Облікове, інформаційне та контрольне забезпечення процесу формування собівартості продукції(2024) Масло, Андрій ОлександровичДокумент Удосконалення елементів системи управління якістю виробництва мультизернових пластівців для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»(2023) Дувалка, Марина ВолодимирівнаДокумент Розроблення рекомендацій з впровадження системи управління якістю виробництва сухих сніданків з какао для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен АКСА»(2022) Прокіпець, Олександр КостянтиновичДокумент Розробка системи автоматизації процесу вистоювання тіста в шафі з електропідігрівом(2022) Підлужний, Сергій СергійовичДокумент Очищення газопилових викидів ПП "ВЕРШКОВА ДОЛИНА"(2021) Гукалюк, Оксана МихайлівнаДокумент Модернізація процесів планування, добору працівників підприємства(2020) Степанюк, Євгеній Владиславович