root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділ
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
Підрозділи та колекції
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
2 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Хоменко, Дмитро Михайлович
1
search.filters.author.Чередніченко, Олексій Олександрович
Ключові слова
search.filters.subject.хліб з пшеничного борошна
2
search.filters.subject.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
2
search.filters.subject.комплексний показник якості
1
search.filters.subject.бездріжджовий хліб
1
search.filters.subject.мікробіологічне забруднення хліба
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
2
Містить файли
2
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Ключове слово: search.filters.subject.хліб з пшеничного борошна
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 2 з 2
Документ
Використання пропіонату кальцію у технології хліба з пшеничного борошна з метою попередження мікробіологічного псування з впровадженням даних заходів в проєкті хлібозаводу в м. Сокиряни Чернівецької області
(
2024
)
Хоменко, Дмитро Михайлович
Показати більше
Документ
Дослідження технологічних процесів виготовлення харчових продуктів на основі або з використанням молочних продуктів з впровадженням розроблених рекомендацій в умовах СТ «Лідер» с.м.т. Муровані-Курилівці Вінницької області. Розділ 7. Дослідження використання рідких кисломолочних продуктів у виробництві бездріжджових хлібобулочних виробів «окрайці»
(
2024
)
Чередніченко, Олексій Олександрович
Показати більше