Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32864
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення способу виробництва вафель оздоровчого призначення з додаванням пророщеного зерна пшениці та порошків з імбиру і обліпихи(2023) Клеймьонова, Олена ГеннадіївнаДокумент Удосконалення способу виробництва пісочного печива оздоровчого призначення з використанням вівсяного борошна, ягід журавлини та кунжуту(2023) Данилюк, Михайло ОлексійовичДокумент Формування інноваційного туристичного продукту гастрономічного туризму(2021) Альошина, Валерія ОлександрівнаДокумент Механізм інвестиційного забезпечення інноваційного розвитку підприємства(2021) Бакаев, Кирило РуслановичДокумент Розроблення технології пасти із насінням соняшника з підвищеною біологічною цінністю для людей конституції типу Пітта-доша(2021) Бубель, Денис Володимирович