Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання та створення інноваційних продуктів харчової промисловості(2017) Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаВ лабораторному практикумі розглянуто аспекти нормативно-правової бази для створення інноваційних продуктів харчової промисловості. Наведено приклади пошуку інформації за темою наукового дослідження та оформлення отриманих наукових результатів. Також представлено методики розрахуноку глікемічного індексу консервованих продуктів, визначення вмісту нітратів у плодоовочевій сировині, визначення показників харчової, енергетичної та біологічної цінності продуктів харчування.The laboratory workshop discusses aspects of the regulatory framework for the creation of innovative food products. Examples of information retrieval on the topic of scientific research and design of the obtained scientific results are given. Methods of calculation of glycemic index of canned foods, determination of nitrates in fruit and vegetable raw materials, determination of indicators of nutritional, energy and biological value of foodstuff are also presented.Документ Процеси та обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості (масообміні процеси)(2003) Прохоров, Олександр Миколайович; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ конспекті наведено схеми та розрахунки основного обладнання для організації масообміних процесів в фармацевтичній та мікробіологічній галузях промисловості. In outline the scheme and calculation of basic equipment for mass transfer processes in the pharmaceutical and microbiological industries.Документ Теплообмінні апарати. Основи розрахунку та вибору(2001) Василенко, Сергій Михайлович; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій ВолодимировичЦикл лекцій з дисципліни “Процеси та обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості” для студ. спец. 6.090200 “Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості” ден. форми навчання.Документ Технологія сушіння плодів та овочів : конспект лекцій(2002) Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій ВолодимировичКонспект лекцій для студентів спеціальності 7.091706 «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів та овочів» денної та заочної форм навчання.