Навчально-методичні матеріали

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Підготовка електронних навчально-методичних ресурсів навчальної дисципліни
    (2009) Українець, Анатолій Іванович; Самсонов, Валерій Васильович; Чаплінський, Юрій Петрович; Кот, В. С.; Шарейко, Д. Ю.
    Метою методичного посібника є допомога викладачам у до проектної підготовки навчально-методичного ресурсу навчальної дисципліни при створенні електронного ресурсу. Це декомпозиція навчального матеріалу, виділення навчальних об’єктів, формування ієрархії понять і термінів, опис зазначених компонент, розробка алгоритмів (сценаріїв) тренажерів різних видів, мультимедійних та інших компонент системи електронних навчально-методичних ресурсів навчальної дисципліни. Для викладачів і розробників електронних навчальних засобів.
  • Ескіз
    Документ
    Методичні вказівки до виконання кваліфікаційної магістерської роботи зі спеціальності 8.091722 “Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення” для студентів денної форми навчання
    (2008) Сімахіна, Галина Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович; Корихалова, Олена Михайлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Науменко, Наталія Валентинівна
    Кваліфікаційна магістерська робота є логічним завершенням навчання у вищому навчальному закладі і демонструє ступінь оволодіння нормативною програмою відповідного освітнього рівня. Вона є самостійним науковим дослідженням, яке повинно визначати певні напрям, шляхи, стратегію і тактику реалізації важливих для народу України проблем. Для магістрів спеціальності 8.091722 “Технологія харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення” такою проблемою є реалізація концепції оздоровчого харчування.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія оздоровчих продуктів
    (2009) Українець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна
    Для того щоб оздоровчі харчові продукти з вуглеводовмісної сировини стали доступними й необхідними у раціонах харчування кожного громадянина, вони повинні увійти до структури виробництва у широких масштабах і органічно доповнити склад традиційної української кухні. In order for health food products vuhlevodovmisnoyi materials became available and necessary in the diet of every citizen, they must enter into the structure of production on a large scale and composition of the organic supplement traditional Ukrainian cuisine.