Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія цукристих речовин(2007) Купчик, Михайло Петрович; Рева, Леонід Павлович; Штангеєва, Надія Іванівна; Чернявська, Людмила Іванівна; Ліпєц, Антон Адамович; Хомічак, Любомир Михайлович; Герасименко, Олексій Антонович; Хвалковський, Т. П.; Клименко, Лариса Степанівна; Скорик, Костянтин Дмитрович; Логвін, Володимир Матвійович; Олянська, Світлана Пантелеймонівна; Петриченко, Ігор Борисович; Виговський, Валерій Юрійович; Лагода, Володимир Андрійович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Ничик, Оксана ВасилівнаВикладено сучасні методики аналізів сировини, напівпродуктів, готової продукції, відходів і побічних продуктів цукрового виробництва, арбітражні методи, вимоги державних стандартів України і Міжнародної комісії з єдиних методів досліджень в цукровій промисловості (ІСUMSA); методики встановлення та контролю оптимального технологічного режиму в процесі перероблення цукрових буряків різної якості, визначення та розшифровки втрат бурякомаси та цукрози під час зберігання та перероблення коренеплодів цукрових буряків. Наведено приклади розрахунків, статистичне оброблення результатів вимірювань в технологічних процесах, запитання для самоперевірки. Для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, докторантів та фахівців галузі. Presents modern methods of analysis of raw materials, semi-finished and finished products, waste and by-products of sugar production, arbitration methods, requirements of state standards of Ukraine and the International Commission for the common research methods in the sugar industry (ISUMSA), techniques for establishing and monitoring the optimal process conditions in the processing of sugar beet of different quality, definition and interpretation of losses sveklomassy and sucrose in the storage and processing of sugar beet. Examples of calculations, statistical analysis of measurements in process, the questions to check. For university students, graduate students, doctoral students and industry professionals.Документ Програма переддипломної практики(2012) Носенко, Тамара Тихонівна; Бахмач, Володимир ОлександровичЗавданням практики є підготовка студентів до написання диплому. Під час проходження практики студент вивчає структуру та організацію підприємства, призначення його окремих підрозділів, основних та допоміжних цехів; знайомиться з основними техніко-економічними показниками роботи підприємств оліє-жирової та парфумерно-косметичної промисловості; вивчає суть та режими основних технологічних операцій отримання та переробки жирів, виробництва парфумерно-косметичної продукції; набуває навичок застосування нормативної документації для оцінювання якості сировини та готової продукції; вивчає структуру та рівень технічної експлуатації основного технологічного та допоміжного обладнання; знайомиться із використанням контрольно-вимірювальної апаратури; вивчає питання охорони праці, виробничої санітарії, техніки безпеки на підприємствах олійно-жирової галузі; знайомиться з питаннями екології навколишнього середовища. The objective of the practice is to prepare students to write diploma. During the internship, students learn the structure and organization of enterprises, the appointment of its individual units, main and auxiliary workshops, met with key technical and economic performance of companies with oil and fat and perfume and cosmetics industry, examines the nature and modes of the basic technological operations receiving and processing of fats production of perfume and cosmetic products, are skillful application documentation to assess the quality of raw materials and finished products, studying the structure and level of maintenance of the main technological and auxiliary equipment, familiar with the use of test equipment, examines issues of labor protection, occupational health, safety the business oil and fat industry, familiar with the environmental issues of the environment.Документ Програма технологічної практики(2012) Носенко, Тамара Тихонівна; Бахмач, Володимир ОлександровичТехнологічна практика є невід’ємною частиною навчального процесу в університеті. Під час практики студент вивчає структуру та організацію підприємства, призначення його окремих структурних підрозділів, основних та допоміжних цехів, складського господарства; ознайомлюється з основними техніко-економічними показниками роботи підприємств олієжирової та парфумерно-косметичної галузі; вивчає сутність та режими основних технологічних операцій зберігання, переробки насіння олійних культур та ознайомитись з основними виробництвами з переробки жирів, що є на підприємстві; вивчає сутність та режими основних технологічних операцій виробництва парфумерно-косметичної продукції на підприємстві; набуває навичок застосування нормативної документації для оцінки якості насіння, рослинних олій, саломасів, переетерифікованих або фракціонованих жирів, мила, маргаринів, майонезів та парфумерно-косметичної продукції; вивчає будову та рівень технічної експлуатації основного технологічного та допоміжного обладнання. Technological practice is an integral part of the educational process at the university. During practice, students learn the structure and organization of enterprises, the appointment of its individual business units, main and auxiliary workshops, storage facilities, acquaints himself with the basic technical and economic performance of companies and oil and fat perfume and cosmetic industry, examines the nature and modes of the basic technological operations of storage, processing oilseeds and learn basic production processing of fats that are in the company, examines the nature and modes of the basic technological operations of perfume and cosmetic products in the company, acquires skills application documentation for assessing the quality of seeds, vegetable oils, salomas, specifically or fractionated fat, soap, margarine, mayonnaise and perfume and cosmetic products, studies the structure and level of maintenance of the main technological and auxiliary equipment.