Навчально-методичні матеріали

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Мікробіологія молока і молочних продуктів: Конспект лекцій
    (2007) Шевченко, Анатолій Маркович; Антонюк, Марія Миколаївна
    У конспекті лекцій розглянуті наступні питання: 1. Мікробіологія молока, 2. Мікробіологія заквасок і кисломолочних продуктів, 3. Мікробіологія маслоробства, 4. Мікробіологія сироробства, 5. Мікробіологія молочних консервів і морозива. In the compendium of lectures next questions are considered: 1. Microbiology of milk, 2. Microbiology of ferments and soul-milk foods, 3. Microbiology of buttermaking, 4. Microbiology of сироделия, 5. Microbiology of ice-cream.