Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Технологічне обладнання харчових виробництв(2011) Серьогін, Олександр Олександрович; Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро МиколайовичДетально описано технологічне обладнання харчових виробництв для проведення масообмінних та теплообмінних процесів, його класифікацію, будову та принцип дії. Наведено основні розрахункові формулиДокумент Сучасні методи проектування харчових виробництв(2007) Блаженко, Сергій Іванович; Беседа, Сергій Дмитрович; Житнецький, Ігор Володимирович; Доломакін, Юрій Юрійович; Маринін, Андрій ІвановичАРМ \VinMachine - САО/СЛЕ система автоматизованого розрахунку й проектування механічного устаткування й конструкції розроблена в НТЦ "Автоматизированное Проектирование Машин" (Російська федерація). Наявні в системі АРМ \VinMachine можливості інструментального забезпечення дозволяють вирішувати велике коло прикладних завдань: 1. Проекту вати механічне устаткування і його елементи з використанням інженерних методик; 2. Проводити аналіз пружно-деформованого стану (з використанням методу кінцевих елементів) тривимірних об'єктів будь-якої складності при довільному закріпленні, статичному або динамічному навантаженні; 3. Створювати конструкторську документацію відповідно до ЄСКД; 4. Використовувати при проектуванні бази даних стандартних виробів і матеріалів, а також створювати власні. AWS \ VinMachine - SAO / fol computer-aided calculation and design and construction of mechanical equipment designed to SEC " Avtomatyzyrovannoe Designing Machines " (Russian Federation). Available in ARM System \ VinMachine possible instrumentation software enables to solve a large range of application problems: 1. Project cottons mechanical equipment and its components using engineering techniques; 2. Conduct analysis of elastic- strain state ( using the Finite Element ) three-dimensional objects of any complexity for arbitrary consolidation , static or dynamic loading ; 3. Create design documentation according to YESKD ; 4. Use when designing a database of standard products and materials, and create your own.Документ Санітарно-гігієнічний контроль виробництв. Конспект лекцій(2011) Грегірчак, Наталія МиколаївнаУ конспекті висвітлено питання організації санітарії і гігієни харчових продуктів, спираючись на правові акти України та Європейського співтовариства. Дана характеристика санітарно-показових мікроорганізмів, які визначають санітарно-гігієнічний стан харчових виробництв. Розглянуті особливості санітарно-гігієнічних вимог до сировини, виробничого процесу, готової продукції, допоміжних ланок у харчових виробництвах. In Synthetic abstract highlights the issue of sanitation and food hygiene, based on legal acts of Ukraine and the European Community. The characteristic sanitary indicative bacteria, which determine the hygienic status of food production. Features of sanitary requirements for raw materials, production process, finished goods, auxiliary links in the food industry.Документ Технологічне обладнання харчових виробництв : конспект лекцій (Частина 1)(2011) Серьогін, Олександр Олександрович; Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро МиколайовичДана характеристика технологічних середовищ харчових виробництв. Приведена класифікація, будова та принцип роботи обладнання для миття, розбирання, механічного подрібнення, перемішування та розділення сумішей. Present classification, structure and principle of operation of the equipment for washing, cutting, mechanical grinding, mixing, and separation of mixtures.