Навчально-методичні матеріали
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7376
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Оперативний менеджмент(2006) Крайнюченко (Форноляк), Ольга ФеодосіївнаВ конспекті лекцій подано навчальний матеріал дисципліни «Оперативний менеджмент». Мета дисципліни – розкрити теоретичні й методичні питання оперативного управління виробничо-господарською діяльністю бродильних та консервних підприємств (їхніх структурних підрозділів), визначити методи, засоби та шляхи забезпечення суворого виконання заданого плану виробництва продукції за кількістю та номенклатурою у встановлені терміни на основі раціонального використання виробничих ресурсів шляхом використання і реалізації функцій, принципів і методів оперативного менеджменту. In Lecture notes presented course material subject "Operational management". The purpose of discipline - theoretical and methodological issues of operational management of industrial and economic activities of fermentation and canning companies (and their structural units) to determine the methods, means and ways to ensure strict implementation of a given plan of production in quantity and nomenclature in a timely manner based on rational use of inputs through the use and implementation of the functions, principles and methods of operational management.Документ Англійська мова: Методичні вказівки до самостійної роботи студентів IV курсу спеціальності 6.050200 “Менеджмент організацій” напряму підготовки “Менеджмент” денної форми навчання (частина 2)(2008) Власенко, Людмила Василівна; Божок, Наталія ОлексіївнаДані методичні вказівки призначені для самостійної роботи студентів IV курсу факультету Економіки і менеджменту спеціальності 6.050200 “Менеджмент організації” Мета даних методичних вказівок вдосконалення володіння професійною термінологією, переклад та реферування текстів за фахом. Матеріал методичних вказівок орієнтований на активні і інтенсивні методи навчання іноземним мовам. Методичні вказівки складаються з 11 розділів, кожен з яких містить текст, лексичні вправи та завдання, які спрямовані на опрацювання даної теми.Документ Методичні вказівки до самостійної роботи студентів IV курсу спеціальності 6.050200 «Менеджмент організацій» напряму підготовки «Менеджмент» денної форми навчання(2006) Божок, Наталія Олексіївна; Климова, Олена ВікторівнаДані методичні вказівки призначені для самостійної роботи студентів IV курсу факультету Економіки і менеджменту спеціальності 6.050200 «Менеджмент організацій». Мета даних методичних вказівок - вдосконалення володіння професійною термінологією, перекладання та реферування текстів за фахом. Матеріал методичних вказівок орієнтований на активні і інтенсивні методи навчання іноземним мовам.Документ Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва.: Конспект лекцій для студ. спеціальностей «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму підготовки 6.051701 Харчова технологія та інженерія денної та заочної форм навчання(2011) Мостенська, Тетяна Леонідівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Бойко, Ірина АнатоліївнаУ конспекті висвітлено основні принципи та методичні аспекти менеджменту, організації, планування підприємницької діяльності промислового підприємства в умовах ринку.