Мультимедійні видання
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7546
Переглянути
Документ Удосконалення технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини (Презентація)(2009) Бондаренко, Юлія ВікторівнаІлюстративний матеріал для захисту дисертації. Дисертацію присвячено удосконаленню технології булочних виробів з використанням цукровмісної сировини. Науково обґрунтовано доцільність використання глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки як цукровмісної сировини у хлібопекарській промисловості з метою удосконалення асортименту булочних виробів та розширення сировинної бази. Illustrative material for the defence of a dissertation. Dissertation is dedicated to the refinement of rolls with sugarcontent raw materials technology. Scientifically grounded is the expedience of the using of glucose-fructose syrup and maltose treacle as sugarcontent raw materials in baking production with the purpose of refinement of rolls assortment and expansion of source of raw materials.