Автореферати

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7151

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Механізм ефективного управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості
    (2014) Дашко, Ірина Миколаївна
    Дисертація присвячена вирішенню теоретичних, методичних та організаційних питань щодо формування трудового потенціалу підприємств харчової промисловості. Визначено понятійний апарат сутності механізму ефективного управління трудовим потенціалом; розширено складові структури та його компоненти. Проаналізовано сучасний стан формування та використання трудового потенціалу підприємствами харчової промисловості, обґрунтовано необхідність формування механізму ефективного управління трудовим потенціалом підприємств харчової промисловості. Узагальнено складові елементи конкурентоздатності трудового потенціалу, які враховують конкурентні переваги і позиції підприємства харчової промисловості, удосконалено методику визначення та оцінки формування трудового потенціалу підприємства харчової промисловості, яка передбачає делегування повноважень і передачу інформації від керівника до виконавця і навпаки, розроблено методичний підхід до визначення результативності діяльності підприємства, який ґрунтується на формуванні ефективного механізму управління трудовим потенціалом підприємств. Dissertation work is devoted to the decision of theoretical, methodical and organizational questions in relation to forming of labour potential of food industry's enterprises. The conception of essence of mechanism of elective management by labour potential is determined; the parts of the structure and its components are expanded. The modern state of forming and using the labour potential by the food industry's enterprises has been analysed, the necessity of forming of mechanism of effective management by labour potential of food industry's enterprises has been grounded. The component elements of competitiveness of labour potential, which account the competitive advantages and positions of food industry's enterprise have been generalized; the methods of determination and avaluotion of forming of labour potential of food industry's enterprise, which suppose delegating of authorities and transferring of information from the director to the emplace and in back order have been improved; the methodical approach for determining of effectiveness of enterprise's activity, which is grounted at the forming of effective mechanism of management by labour potential of enterprises has been developed.