Автореферати

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7151

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Залізничний транспорт України: основні тенденції розвитку
    (2017) Минко, Лілія Миколаївна; Стецюк, Яна Юріївна
    Розглянуто Міжнародні транспортні коридор. Та такі види перевезень, як контейнерні та контрейлерні перевезення. Проаналізовано стан розвитку Української залізниці протягом 2013-2015 рр. Визначено основні тенденції та пріоритетні напрями розвитку.
  • Ескіз
    Документ
    Методичне забезпечення стратегічного планування та фінансових можливостей реалізації стратегії
    (2006) Юрій, Едуард Олександрович
    Стратегічне планування визначене як процес формування загальних цілей організації та відповідних йому функціональних стратегічних цілей, розроблених з врахуванням ресурсних можливостей підприємства, та направлених на ефективну реалізацію загальних цілей. Стратегічними цілями підприємств харчової промисловості в умовах невизначеності зовнішнього середовища є: концентрування на привабливих ринках; збільшення ринкового сегменту; утримання існуючих ринкових позицій. The strategic planning is certain as process of forming of general aims of organization and proper to him functional strategic aims, developed taking into account resources possibilities of enterprise, and general aims directed on effective realization. By the strategic aims of enterprises of food retail industry terms of vagueness of external environment come forward: concentration at the attractive markets, increase of market segment; withholding of existent markets positions.
  • Ескіз
    Документ
    Управління відтворенням основних засобів в корпораціях
    (2011) Левицька, Інна Ванадіївна
    У дисертації досліджено стан відтворення основних засобів на підприємствах харчової промисловості. Проведена класифікація основних засобів, охарактеризовані особливості відтворювальних процесів та особливості їх протікання на підприємствах харчової промисловості. Thesis investigates the state of reproduction of fixed assets in the food industry. The classification of fixed assets, particularly characterized by reproduction processes and especially their occurrence in the food industry.