Комплексна оцінка якості молочних пудінгів
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Об`єктивна оцінка якості молочних виробів залежить від багатьох характеристик. На нашу думку, стандартні нормативи дещо застаріли й не гарантують новим молочним виробам тривалого терміну зберігання. Пропоновані нами рецептури молочних пудінгів, які передбачають підвищений вміст масової частки сухих речовин у молочній суміші – близько 21,12%, спрямовані на подовження стабільності якісних показників молочних десертів. The objective evaluation of the quality of dairy products depends on many characteristics. In our opinion, the standard norms somewhat outdated and does not guarantee a new dairy products a long shelf life. We offer milk pudding recipes that involve high content mass fraction of solids in the milk mixture - about 21.12%, aimed at extending the stability of quality indicators dairy desserts.
Опис
Ключові слова
рецептура молочних пудінгів, стабільність якісних показників, якість молочних виробів, термін зберігання, shelf life milk pudding recipe, stable quality indicators, quality of dairy products, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки
Бібліографічний опис
Скорченко, Т. А. Комплексна оцінка якості молочних пудінгів / Т. А. Скорченко, О. А. Хлобистова, О. Бублик // Харчова і переробна промисловість. - 2001. - № 1 - С. 340