Ефективність використання трудового потенціалу підприємств хлібопекарської промисловості України
Дата
2008
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В дисертації висвітлено взаємозв’язки трудового потенціалу з іншими економічними категоріями, наведено авторське тлумачення цього поняття, удосконалено організаційно-економічний механізм управління трудовим потенціалом підприємства та запропоновано методику оцінки ефективності його використання, розроблено інформаційний інструментарій для моніторингу стану, ефективності використання і розвитку трудового потенціалу та запропоновано модель управління трудовим потенціалом підприємств хлібопекарської промисловості. На основі результатів аналізу сучасного стану, ефективності використання і розвитку трудового потенціалу підприємств хлібопекарської промисловості було запропоновано концепцію управління ефективністю його використання, яка полягає в реорганізації існуючих систем управління формуванням, використанням і розвитком трудового потенціалу підприємств шляхом впровадження систем управління знаннями працівників, витратами на трудовий потенціал та результатами його використання.
Опис
Ключові слова
підприємство, хлібопекарська промисловість, трудовий потенціал, ефективність, формування, використання, управління, розвиток, предприятие, хлебопекарная промышленность, трудовой потенциал, эффективность, формирование, использование, управление, развитие, enterprise, baking industry, labour potential, efficiency, formation, use, management, development, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Новойтенко, І. В. Ефективність використання трудового потенціалу підприємств хлібопекарської промисловості України : автореф. дис... канд. екон. наук : 08.00.04 / Новойтенко Ірина Віталіївна ; НУХТ. - К., 2008. - 21 с.