Особливості використання трудових ресурсів на підприємствах спиртової промисловості
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Використання трудових ресурсів на спиртових підприємствах обумовлено певним рядом чинників: обмеженістю кваліфікованих кадрів на безпосередньо виробничих ланках; перебійний характер виробництва, що не є привабливим показником для молодих кадрів; безперспективність проживання в сільській місцевості. The use of labor resources on alcohol enterprises due to a certain number of factors: the scarcity of qualified personnel directly on the production units;volatile production, the futility of their stay in the countryside.
Опис
Ключові слова
трудові ресурси, спиртова промисловість, labor resources, alcohol industry, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Новойтенко, І. В. Особливості використання трудових ресурсів на підприємствах спиртової промисловості / І. В. Новойтенко, І. Л. Печорін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 77 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня 2011 р., Київ. - К.: НУХТ, 2011 р. - Ч. 3. - С. 101.