Режим солодорощення пшеницы

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1992

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

установлено, что солодорощення пшеницы нужно проводить при температуре 16 - 17 ˚ С, влажности 44 - 47%, в течении 3 - 4 суток. We found that solodoroschennya wheat should be carried out at a temperature of 16 - 17 ˚ C, humidity 44 - 47% for 3 - 4 days.

Опис

Ключові слова

вязкость, сусло, пшеница, солод, солодорощення, viscosity, wort, wheat, malt, solodoroschennya, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Режим солодорощення пшеницы / Н. А. Емельянова, В. Н. Кошевая, Н. П. Сугулова, и др. // Пищевая промышленность. - 1992. - № 1. - C. 17.

Зібрання