Якість продукції та харчування населення України
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Якість продукції визначають як сукупність властивостей, які обумовлюють її здатність задовольняти певні потреби у відповідності з її призначенням. Харчування – один із найголовніших факторів, що визначає здоров’я населення.Quality of products is determined as totality of properties that stipulate her ability to satisfy certain requirements in accordance with her setting. Feed - one of the most important factors, that determines the health of population.
Опис
Ключові слова
харчування, населення, продукти, feed, population, foods, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Заєць, В. А. Якість продукції та харчування населення України / В. А. Заєць, Т. М. Чорна / Всеукраїнська конференція з питань безпеки харчування: тези доповідей. - К.: НТУУ"КПІ", 2010. - С. 107-109.