Застосування активних засобів навчання та комп’ютерних технологій для підвищення рівня підготовки фахівців мясної промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Представлено дані по активізації навчання для спеціалістів з м'ясопереробки. The data to enhance training for specialists in meat processing.

Опис

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Застосування активних засобів навчання та комп’ютерних технологій для підвищення рівня підготовки фахівців мясної промисловості / В. М. Пасічний // Матеріали ВНМК. - НУХТ, 2009. - С. 134-136.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в