Застосування активних засобів навчання та комп’ютерних технологій для підвищення рівня підготовки фахівців мясної промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлено дані по активізації навчання для спеціалістів з м'ясопереробки. The data to enhance training for specialists in meat processing.

Опис

Ключові слова

комп’ютерні технології, м’ясна промисловість, компьютерные технологии, мясная промышленность, computer technology, meat industry, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Застосування активних засобів навчання та комп’ютерних технологій для підвищення рівня підготовки фахівців мясної промисловості / В. М. Пасічний // Матеріали ВНМК. - НУХТ, 2009. - С. 134-136.

Зібрання