Застосування активних засобів навчання та комп’ютерних технологій для підвищення рівня підготовки фахівців мясної промисловості
Вантажиться...
Дата
2009
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Представлено дані по активізації навчання для спеціалістів з м'ясопереробки. The data to enhance training for specialists in meat processing.
Опис
Ключові слова
комп’ютерні технології, м’ясна промисловість, компьютерные технологии, мясная промышленность, computer technology, meat industry, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Застосування активних засобів навчання та комп’ютерних технологій для підвищення рівня підготовки фахівців мясної промисловості / В. М. Пасічний // Матеріали ВНМК. - НУХТ, 2009. - С. 134-136.