Застосування активних засобів навчання та комп’ютерних технологій для підвищення рівня підготовки фахівців мясної промисловості
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлено дані по активізації навчання для спеціалістів з м'ясопереробки. The data to enhance training for specialists in meat processing.
Опис
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Застосування активних засобів навчання та комп’ютерних технологій для підвищення рівня підготовки фахівців мясної промисловості / В. М. Пасічний // Матеріали ВНМК. - НУХТ, 2009. - С. 134-136.