Динаміка випуску інноваційної продукції підприємствами хлібопекарської галузі

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дослідження результатів інноваційного розвитку хлібопекарської галузі, визначення основних направлень розвитку галузі. The study of the results of the baking industry, identifying key directions of the industry.

Опис

Ключові слова

інноваційний розвиток хлібопекарської галузі, innovative development of the baking industry, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Федулова, І. В. Динаміка випуску інноваційної продукції підприємствами хлібопекарської галузі / І. В. Федулова // Економічні науки. - 2010. - № 4. - С. 22-30.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced