Динаміка випуску інноваційної продукції підприємствами хлібопекарської галузі
Дата
2010
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дослідження результатів інноваційного розвитку хлібопекарської галузі, визначення основних направлень розвитку галузі. The study of the results of the baking industry, identifying key directions of the industry.
Опис
Ключові слова
інноваційний розвиток хлібопекарської галузі, innovative development of the baking industry, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Федулова, І. В. Динаміка випуску інноваційної продукції підприємствами хлібопекарської галузі / І. В. Федулова // Економічні науки. - 2010. - № 4. - С. 22-30.