Залежність якості сухих сумішей для дитячого харчування від параметрів процесу сушіння

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглянуті особливості виробництва сухих сумішей для дитячого харчування. Наведено основні технологічні аспекти отримання сухих сумішей, які впливають на собівартість продукції та її якість, сучасні тенденції в моделюванні режимів сушіння.

Опис

Ключові слова

сушіння, дитячі суміші, порошок, сушка, детские смеси, порошок, drying, infant formula, powder, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Шутюк, В. В. Залежність якості сухих сумішей для дитячого харчування від параметрів процесу сушіння / В. В. Шутюк, О. С. Бессараб, В. П. Василів // Актуальні проблеми харчової промисловості : Всеукраїнська науково-технічна конференція, Тернопіль, 8-9 жовтня 2013 р. : матеріали конференції. – Тернопіль : В-во ТНТУ, 2013. – 18-19 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced