Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Сучасна класифікація продуктів тваринного походження регламентує якість м'ясних і м'ясомістких продуктів відповідно до стандартизованих обмежень щодо використання м'ясної і не м'ясної сировини. Modern classification of animal origin regulates the quality of m'yasomistkyh meat and products according to standardized restrictions the use of meat and raw meat.

Опис

Ключові слова

ковбасні вироби, хімічний склад продуктів, продукти тваринного походження, харчова цінність, sausages, chemical composition of the products, animal products, nutritional value, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Іванов, С. В. Умови мінімізації використання харчових добавок у технології м'ясних та м'ясомістких продуктів / С. В. Іванов, В. М. Пасічний // Технічні науки : стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : Міжнародна науково-технічна конференція, 22-23 березня 2012 р. - К. : НУХТ. -2012. – С. 18-19.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced