Характеристика компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств
Вантажиться...
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено аналіз основних компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств. Визначено основні чинники, що впливають на процес формування елементів обігових активів, згруповано оборотні активи за принципом їх дольової участі в загальному обсязі та їх ролі на підприємстві.
The analysis of the basic components of circulating assets of baking plants is conducted, it is designated major factors which influence process to formation elements of circulating assets. Their is grouped turnaround assets by a principle share become frequent in total of turnaround assets and their role at the enterprise
Опис
Ключові слова
елементи оборотних засобів, обсяг оборотних засобів, виробничі запаси, elements of turnaround assets, volume of turnaround assets, industrial stocks, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Шереметинська, О. В. Характеристика компонентів обігових коштів хлібопекарських підприємств / О. В. Шереметиська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 26. Економіка. – С. 164–167.