Перебіг основних процесів у тісті з білковими збагачувачами в умовах підвищеного тиску
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропоновано виготовляти хлібні палички, збагачені гливою звичайною та харчовим казеїном, за допомогою бродильно-формувального агрегату. Досліджено вплив рецептурних компонентів та підвищеного тиску, що створюється в камері агрегату, на перебіг мікробіологічних процесів у тісті та його структурно-механічні властивості. A make-grain palyching, enriched with oyster mushroom and food
casein by Fermentation form ~
binding unit. The effect of receptor
tour components and high pressure
created in the unit cell, the flow micro-
robiolohichnyh processes in the test and its structure
Turnu mechanical properties.
Опис
Ключові слова
хлібні палички, глива звичайна, харчовий казеїн, бродильно-формувальний агрегат, підвищений тиск, мікробіологічні процеси, структурно-механічні властивості, breadsticks, oyster mushroom, edible casein, fermentation-molding machine, high blood pressure, microbiological processes, structural and mechanical properties, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Ященко, В. С. Перебіг основних процесів у тісті з білковими збагачувачами в умовах підвищеного тиску / В. С. Ященко, Л. Ю. Арсеньєва, С. В. Іванов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - № 9 (106). – С. 6-9.