Перебіг основних процесів у тісті з білковими збагачувачами в умовах підвищеного тиску

Ескіз

Файли

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропоновано виготовляти хлібні палички, збагачені гливою звичайною та харчовим казеїном, за допомогою бродильно-формувального агрегату. Досліджено вплив рецептурних компонентів та підвищеного тиску, що створюється в камері агрегату, на перебіг мікробіологічних процесів у тісті та його структурно-механічні властивості. A make-grain palyching, enriched with oyster mushroom and food casein by Fermentation form ~ binding unit. The effect of receptor tour components and high pressure created in the unit cell, the flow micro- robiolohichnyh processes in the test and its structure Turnu mechanical properties.

Опис

Ключові слова

хлібні палички, глива звичайна, харчовий казеїн, бродильно-формувальний агрегат, підвищений тиск, мікробіологічні процеси, структурно-механічні властивості, breadsticks, oyster mushroom, edible casein, fermentation-molding machine, high blood pressure, microbiological processes, structural and mechanical properties, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Ященко, В. С. Перебіг основних процесів у тісті з білковими збагачувачами в умовах підвищеного тиску / В. С. Ященко, Л. Ю. Арсеньєва, С. В. Іванов // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2013. - № 9 (106). – С. 6-9.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced