Критерії якості. Норми і стандарти придатності
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано нормативи ВОЗ, США, ЄС, Росії, України до води питної та фасованої за окремими органолептичними, фізико-хімічними та токсикологічними показниками.
Analyzed the norms of the WHO, the US, EU, Russia, Ukraine for drinking water and for packaged water for individual organoleptic, physico-chemical and toxicological indicators.
Опис
Ключові слова
токсичні сполуки, концентрація, якість, вода, категорії, запах, присмак, органолептичні показники, мінеральні домішки, toxic compounds, concentration, quality, water, category, odour, taste, the organoleptic characteristics, mineral impurities, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Критерії якості. Норми і стандарти придатності / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук, Т. І. Опанасюк, Л. М. Резвіна // Брутто. – 2003. - № 6. - С. 30-32.