Studyng of the viscous food producnts dosing accuracy by the piston batcher

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Were provided the research of plug-forming devices gaps size, technological mistakes, and mounting type of kinematic couples and parts of the actuator, influence on dosing systematic error.

Опис

Ключові слова

primary errors, viscous products, batcher, dosing accuracy, systematic error, первинні помилки, дозатор, в'язкі продукти, точність дозування, систематична помилка, первичные ошибки, вязкие продукты, точность дозирования, систематическая ошибка, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Gavva, O. Studyng of the viscous food producnts dosing accuracy by the piston batcher / O. Gavva, S. Tokarchuk // Journal of food and packaging. Science, Technique and Technologies. – Bulgaria. – 2012. – № 1. – P. 93 – 97.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced