Застосування ефектів гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації у цукровій промисловості
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізована можливість застосування гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації в цукровій промисловості з поясненням фізико-хімічних ефектів, які виникають під час кавітації і сприяють очищенню дифузійних соків і клеровок, підвищенню реакційної здатності водно-вапняних суспензій, прискорення процесів відстоювання, фільтрування, деамонізації конденсатів.
Опис
Ключові слова
активація, activation, водно-вапняна суспензія, гідродинамічна кавітація, дифузійний сік, пароконденсаційна кавітація, водно-известковая суспензия, гидродинамическая кавитация, диффузионный сок, пароконденсационная кавитация, water and lime suspension, hydrodynamic cavitation, diffusion juice, vapor-condensation cavitation, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Застосування ефектів гідродинамічної і пароконденсаційної кавітації у цукровій промисловості / О. С. Марценюк, П. М. Немирович, М. М. Жеплінська, Л. М. Хомічак, І. М. Пастушенко, А. М. Матиящук // Харчова промисловість. – Київ : НУХТ, 2012. – Вип. 12. – С. 28–34.