Економіко–екологічний підхід як сучасна парадигма дослідження проблем виробництва харчових продуктів
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В даному розділі монографії:розглянуто методики та підходи для розвязання проблем якості харчування населення;розкрито особливості звязку економіка-екологія; описано наявні міжнародні нормативні документи та ряд наявних сертифікуючих міжнародних організацій.
Опис
Ключові слова
органічні продукти, сертифікація, якість харчування, екологія, organic products, certification, food quality, ecology, органические продукты, сертификация, качество питания, экология, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Тіхонова, Н. О. Економіко-екологічний підхід як сучасна парадигма дослідження проблем виробництва харчових продуктів / Н. О. Тіхонова // Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення : монографія. – Київ : Кондор-Видавництво, 2013. – С. 1–33.