Економіко–екологічний підхід як сучасна парадигма дослідження проблем виробництва харчових продуктів
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В даному розділі монографії:розглянуто методики та підходи для розвязання проблем якості харчування населення;розкрито особливості звязку економіка-екологія; описано наявні міжнародні нормативні документи та ряд наявних сертифікуючих міжнародних організацій.
Опис
Ключові слова
органічні продукти, сертифікація, якість харчування, екологія, organic products, certification, food quality, ecology, органические продукты, сертификация, качество питания, экология, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Тіхонова, Н. О. Економіко-екологічний підхід як сучасна парадигма дослідження проблем виробництва харчових продуктів / Н. О. Тіхонова // Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення : монографія. – Київ : Кондор-Видавництво, 2013. – С. 1–33.