Економіко–екологічний підхід як сучасна парадигма дослідження проблем виробництва харчових продуктів

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даному розділі монографії:розглянуто методики та підходи для розвязання проблем якості харчування населення;розкрито особливості звязку економіка-екологія; описано наявні міжнародні нормативні документи та ряд наявних сертифікуючих міжнародних організацій.

Опис

Ключові слова

органічні продукти, сертифікація, якість харчування, екологія, organic products, certification, food quality, ecology, органические продукты, сертификация, качество питания, экология, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Тіхонова, Н. О. Економіко-екологічний підхід як сучасна парадигма дослідження проблем виробництва харчових продуктів / Н. О. Тіхонова // Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення : монографія. – Київ : Кондор-Видавництво, 2013. – С. 1–33.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced