Методичні підходи до аналізу продовольчої безпеки

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В цьому розділі монографії: - розглянуто основні підходи українських та зарубіжних науковців до визначення принципів забезепчення продовольчої безпеки країни; - запропоновано ввести принцип екологічності в загальну систему принципів забезпечення продовольчої безпеки; - розглянуто первісні абсолютні показники продовольчої безпеки і інструменти їх державного регулювання; - досліджено різні підходи до визначення основних груп індикаторів продовольчої безпеки та методики їх визначечення. This section of the monograph contains: - the basic approaches of Ukrainian and foreign scientists of determining the main principles of ensuring food security; - prompted the ecological principles into the overall system of ensuring food security; - the initial absolute levels of food insecurity and instruments of state regulation are opened ; - different approaches to major groups of food security indicators and methods of its designation are opened.

Опис

Ключові слова

принципи продовольчої безпеки, індикаторі продовольчої безпеки, продовольча безпека, екологічність, principles of food security, food security indicator, food security, environment, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Тіхонова, А. С. Методичні підходи до аналізу продовольчої безпеки / А. С. Тіхонова // Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення: монографія. - К.: Кондор-Видавництво, 2013. – 468 с.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced