Оптимізація процесу зборки пивної дробини

Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблена математична модель процесів пресування і сушіння дробини і встановленні оптимальні технологічні показники. The mathematical model of the process of pressing and drying of pellet and establishment of optimal technological parameters.

Опис

Ключові слова

сира дробина, зневоднення, сушіння, енергетичні витрати, crude pellet, dehydration, drying, energy costs, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Прохоров, О. М. Оптимізація процесу зборки пивної дробини / О. М. Прохоров // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість: тези доп. Всеукр. науково-техн. конф., 17-20 жовт. 1995. — К.: УДУХТ, 1995. - С. 89.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced