Оптимізація процесу зборки пивної дробини
Файли
Дата
1995
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена математична модель процесів пресування і сушіння дробини і встановленні оптимальні технологічні показники.
The mathematical model of the process of pressing and drying of pellet and establishment of optimal technological parameters.
Опис
Ключові слова
сира дробина, зневоднення, сушіння, енергетичні витрати, crude pellet, dehydration, drying, energy costs, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Прохоров, О. М. Оптимізація процесу зборки пивної дробини / О. М. Прохоров // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість: тези доп. Всеукр. науково-техн. конф., 17-20 жовт. 1995. — К.: УДУХТ, 1995. - С. 89.