Використання регуляторів кислотності і харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті наведено модель використання регуляторів кислотності та харчових добавок при виробництві ковбас з направленим процесом автолізу. Науково обґрунтовано перспективи використання таких композицій для регулювання автолітичних процесів під час виготовлення виробів, що позитивно вплине на готовий продукт. The article presents a model using acidity regulators and food additives in the production of sausages directed autolysis process. Scientifically grounded perspectives of such compositions to regulate autolysis processes in the manufacture of products that have a positive impact on the finished product.
Опис
Ключові слова
харчові добавки, ферментні препарати, регулятор кислотності, food additives, enzymes, acidity regulator, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Використання регуляторів кислотності і харчових добавок у виробництві ковбас з направленим автолізом / В. М. Пасічний, В. С. Бойко, В. І. Ярошевич // Мясной бизнес. - 2009. - № 9 (84). - С. 64-68.