Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто можливість і доцільність використання СМП «Космол» для розширення асортименту хлібобулочних виробів спеціального призначення в закладах ресторанного господарства. We consider the feasibility of using the SMP "cosmology" to extend the range of bakery products for special purposes in the restaurant business establishments.

Опис

Ключові слова

здорове харчування, сухий молочний продукт (СМП) «Космол», хлібобулочні вироби, healthy food, dry milk product (SMP) "cosmology", bakery products, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Хілініч, Є. Ю. Використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві хлібобулочних виробів у закладах ресторанного господарства / Є. Ю. Хілініч, Н. О. Фалендиш, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. ІІІ. – С. 39.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced