Кафедра процесів і апаратів харчових виробництв. Історична довідка

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянута історія створення та основні етапи розвитку кафедри процесів і апаратів харчових виробництв НУХТ. Описані основні напрями науково-дослідницьких робіт співробітників кафедри та методична робота по створенню підручників і навчальних посібників. Відмічена виняткова роль професора В.М. Стабнікова в організації наукової роботи з досліджень процесів масообміну в харчових виробництвах, підготовці наукових кадрів та згуртуванні колективу кафедри.

Опис

Ключові слова

контактні пристрої, контактные устройства, contact devices, інтенсифікація масообміну, интенсификация массообмена, intensification of mass transfer, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Шевченко, О. Ю. Кафедра процесів і апаратів харчових виробництв : історична довідка / О. Ю. Шевченко, І. Ф. Малежик, О С. Марценюк / Харчова промисловість. – Київ :НУХТ, 2012. – Вип. 12. – С. 7–12.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced