Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів (Патент на винахід № 102495)

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Спосіб виробництва вареної ковбаси,для профілактики кальційдефіцитних станів включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі, друге подрібнення, приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage, for the prophylaxis of the kal'ciydeficitnikh states includes preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, second growing, preparation of stuffing shallow, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.

Опис

Ключові слова

м’ясна сировина, засолювання, meat raw material, zasolyuvannya, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент № 102495 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва вареної ковбаси,для профілактики кальцій дефіцитних станів / Пешук Л. В., Галенко О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій.- № а 201211757 ; заявл. 11.10.12 ; опубл. 10.07.2013, Бюл. № 13.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced