Спосіб виробництва вареної ковбаси для профілактики кальційдефіцитних станів (Патент на винахід № 102495)
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва вареної ковбаси,для профілактики кальційдефіцитних станів включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення,
засолювання,витримка в посолі, друге подрібнення, приготування фаршу,
шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження.
Method of production of the boiled sausage, for the prophylaxis of the kal'ciydeficitnikh states includes preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, second growing, preparation of stuffing shallow, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.
Опис
Ключові слова
м’ясна сировина, засолювання, meat raw material, zasolyuvannya, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент № 102495 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Спосіб виробництва вареної ковбаси,для профілактики кальцій дефіцитних станів / Пешук Л. В., Галенко О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій.- № а 201211757 ; заявл. 11.10.12 ; опубл. 10.07.2013, Бюл. № 13.