Аналіз вибухонебезпечних ситуацій на підприємствах харчової промисловості

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано: технологічні процеси, обладнання та структурні елементи харчових підприємств. Встановлено ризики виникнення аварій (аварійних ситуацій) на підприємствах харчової промисловості залежно від специфіки функціонування. Обґрунтовано можливі небезпеки виникнення вибухонебезпечних ситуацій. Результати рекомендуємо застосувати при розробці заходів щодо підвищення безпеки умов праці та попередження виникнення аварій (аварійних ситуацій). Analyzes: processes, equipment and structural elements of the food business. Established risk of accidents in the food industry, depending on the specific operation. Reasonably possible the risk of explosions. Results suggest use in developing measures to improve work safety and prevention of accidents.

Опис

Ключові слова

аварія, пил, dust, борошно, охорона праці, labor protection

Бібліографічний опис

Володченкова, Н. В. Аналіз вибухонебезпечних ситуацій на підприємствах харчової промисловості / Н. В. Володченкова, О. В. Хіврич, О. Г. Левченко // Ukrainian Food Journal. – 2013. – Vol. 2., Issue 3. – С. 421-428.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced