Особливості викладання дисципліни «безпека життєдіяльності» в національному університеті харчових технологій

Ескіз

Дата

2011

Автори

Нещадим, Лариса Петрівна
Чорна, Тетяна Миколаївна
Заєць, Віра Анатоліївна
Слободян, Ольга Петрівна

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті розглянуто особливості викладання дисципліни «Безпека життєдіяльності» при підготовці фахівців харчової промисловості. Окрім того,розкрито зміст, структуру і послідовність її вивчення із врахуванням специфіки професійної діяльності майбутніх фахівців у сфері харчової промисловості. The article discusses the features of teaching scipline "Life Safety" in the preparation of food industry professionals. In addition, there are disclosed content, structure and sequence of study, taking into account the specific professional activity of future professionals in the food industry.

Опис

Ключові слова

безпека життєдіяльності, харчова промисловість, вища освіта, life safety, food industry, higher education, кафедра екології та екоменеджменту, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Особливості викладання дисципліни «безпека життєдіяльності» в національному університеті харчових технологій / Л. П. Нещадим, Т. М. Чорна, О. П. Слободян, В. А Заєць // Проблеми гуманізації навчання та виховання у вищому закладі освіти : збірник статей за матеріалами науково – практичної конференції IX Ірпінських міжнародних науково-педагогічних читань. - К.: НУДПСУ, 2011. – Ч. 2. – C. 275–282.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced