Товарні втрати в закладах ресторанного бізнесу: обліково-правовий аспект

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті розглянуто сутність товарних втрат закладів ресторанного бізнесу, їх природу та класифікацію. Досліджено можливість та доцільність запровадження порядку формування резерву на природні втрати товарних запасів, розкрито питання, які завдяки такому впровадженню можна вирішувати, а також методику їх облікового відображення.
Essence of commodity losses of establishments of restaurant business, their nature and classification, is considered in the article. Investigational possibility and expedience of introduction of order of forming of reserve on the natural losses of commodity supplies, questions which it is possible to decide due to such introduction, and also method, are exposed them registration reflection.

Опис

Ключові слова

товарні втрати, нормовані, ненормовані, матеріальна відповідальність, інвентаризація, резерв, ресторанний бізнес, commodity losses, rationed, unrationed, property accountability, taking of inventory, reserve, restaurant business, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Ткаченко, Н. М. Товарні втрати в закладах ресторанного бізнесу: обліково-правовий аспект / Н. М. Ткаченко, А. Л. Цюцяк // Наукові праці - 2011. - № 40. - С. 150-156.

Зібрання