Використання антиоксидантів для молочних продуктів з підвищеним вмістом жиру

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

В статті наведено результати досліджень впливу антиоксидантів різного походження на термін зберігання спредів з харчовими волокнами. За пероксидним та кислотним числами, визначено активність різних видів антиокислювачів та надані рекомендації щодо подовження терміну зберігання при внесенні до рецептур спредів. This paper presents the results of studies of the effect of antioxidants of different origin for the term deposit spreads of dietary fiber. According peroxide and acid numbers determined the activity of various types of antioxidants and recommendations to extend the shelf life when you make the recipe spreads.

Description

Citation

Грек, О. В. Використання антиоксидантів для молочних продуктів з підвищеним вмістом жиру / О. В. Грек // Молочная индустрия. - 2013. – № 2. – С. 28-30

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By