Новий вид хліба з пророщеного зерна пшениці для покращення здоров'я населення України
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Введення в раціон харчування населення України зернового хліба, збагаченого насінням соняшника, гарбуза та екстрактом чебрецю дозволить ліквідувати дефіцит таких харчових речовин, як білок, калій, магній, залізо, вітаміни групи В. Розроблений збагачений зерновий хліб можна віднести до категорії функціональних харчових продуктів. Introduction to the diet of the population of Ukraine corn bread enriched with sunflower seeds, pumpkin, extract of thyme and allow to eliminate the deficiency of nutrients like protein, potassium, magnesium, iron, B vitamins. Designed enriched grain bread can be classified as functional foods.
Опис
Ключові слова
пророщене зерно пшениці, збагачений зерновий хліб, функціональний харчовий продукт, біологічна цінність, germinated wheat, enriched grain bread, functional foods, biological value, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Новий вид хліба з пророщеного зерна пшениці для покращення здоров'я населення України / Н. О. Стеценко, Г. О. Сімахіна, Б. О. Кльорик // Природничі та медичні науки: актуальні проблеми і перспективи розвитку : збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 14 листопада 2013 р. – К.: Центр Науково-Практичних Студій, 2013. – C. 52-57.