Використання текстурованного борошна з квасолі у виробництві реструктурованих шинкових виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2002

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано перспективи використання у виробництві реструктурованих шинок текстурованого борошна з квасолі. З'ясовано характер змін нативної квасолі при волого-термічній обробці, що дозволяє використовувати її як джерело високоякісного білка, вуглеводів, харчових волокон. Досліджено позитивний вплив волого-термічної обробки на функціонально-технологічні властивості біополімерів квасолі. Встановлено їх вплив на формування структури шинок. Analysis of the prospects for use in restructured hams teksturovannoho meal of beans . Found out the nature of changes in the native beans moist heat treatment that you can use it as a source of high quality protein , carbohydrates, dietary fiber. Investigated the positive impact wet- heat treatment on functional and technological properties of biopolymers beans. Determined their impact on the structure of the tavern.

Опис

Ключові слова

екструзія, екстракція, м'ясні вироби, білки, функціонально-технологічні властивості, текстуроване квасолеве борошно, extrusion, extraction, meats, proteins, functional and technological properties, textured bean flour, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Клименко, М. М. Використання текстурованного борошна з квасолі у виробництві реструктурованих шинкових виробів / М. М. Клименко, І. І. Кишенько, О. І. Гащук, O. A. Штонда // Вісник Сумського національного аграрного університету. – Суми: - 2002. - Вип. 6. – С. 383-385.

Зібрання