Важливі напрямки енергозбереження у харчовій і мікробіологічній промисловості
Вантажиться...
Дата
2001
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проаналізовано комплекс заходів щодо більш ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів (організаційні, сучасні технології і обладнання, компьютерна техніка, енергоаудит, енергобаланси, сучасні лічильники, теплоізоляція, регенерація теплоти, вторинні енергоресурси, комфортні умови для людей). Analyzed a set of measures to make more efficient use of energy resources (organizational, advanced technology and equipment, computer equipment, energy audits, energy balances, current meters, insulation, heat regeneration, waste energy, comfortable environment for people).
Опис
Ключові слова
енергоємність, energy, енергозбереження, energy efficiency, енергобаланс, energy balance, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Сінат-Радченко, Д. Є. Важливі напрямки енергозбереження у харчовій і мікробіологічній промисловості / Д. Є. Сінат-Радченко, С. М. Василенко, М. О. Масліков // Наукові праці УДУХТ. – 2001. - № 10, Ч. ІІІ. - С. 25-26.