Сучасний стан та основні напрями стратегічного розвитку харчової промисловості рівненської області

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано сучасний стан харчової промисловості Рівненської області. На основі SWOT-аналізу обґрунтовано стратегічні напрями розвитку та розроблено прогнозовані показники харчової промисловості регіону на довготривалу перспективу. The current state of the food industry in Rivne region. Based on the SWOT-analysis grounded strategic development and developed projections of the food industry in the region in the long term.

Опис

Ключові слова

обсяги промислового виробництва, інституціональна структура, харчова промисловість, забезпечення населення продуктами харчування, industrial output, institutional structure, food industry, providing people with food, кафедра маркетингу

Бібліографічний опис

Дейнеко, Л. В. Сучасний стан і основні напрями стратегічного розвитку харчової промисловості Рівненської області / Л. В. Дейнеко, Л. В. Страшинська // Продуктивні сили і регіональна економіка: зб. наук. праць. – К.: Рада по вивч. прод. сил України НАН України. – 2004. - Ч. І. – С. 157–162.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced