Сучасний стан та основні напрями стратегічного розвитку харчової промисловості рівненської області
Дата
2004
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано сучасний стан харчової промисловості Рівненської області. На основі SWOT-аналізу обґрунтовано стратегічні напрями розвитку та розроблено прогнозовані показники харчової промисловості регіону на довготривалу перспективу.
The current state of the food industry in Rivne region. Based on the SWOT-analysis grounded strategic development and developed projections of the food industry in the region in the long term.
Опис
Ключові слова
обсяги промислового виробництва, інституціональна структура, харчова промисловість, забезпечення населення продуктами харчування, industrial output, institutional structure, food industry, providing people with food, кафедра маркетингу
Бібліографічний опис
Дейнеко, Л. В. Сучасний стан і основні напрями стратегічного розвитку харчової промисловості Рівненської області / Л. В. Дейнеко, Л. В. Страшинська // Продуктивні сили і регіональна економіка: зб. наук. праць. – К.: Рада по вивч. прод. сил України НАН України. – 2004. - Ч. І. – С. 157–162.