Оптимізація розміщення та потужності хлібопекарських підприємств по регіонах України
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Зроблено аналіз сучасного стану хлібопекарської галузі Україні, вивчено регіональні особливості споживання хлібобулочних виробів населенням нашої країни, запропоновано спосіб оптимізованого розміщення хлібопекарських підприємств у географічних центрах областей України.
An analysis of the modern condition of bakery industries of Ukraine, studied regional features of consumption of bakery products of the population of our country, proposed a method of optimized placement of bread-baking enterprises in the geographical centers of the regions of Ukraine.
An analysis of the modern condition of bakery industries of Ukraine, studied regional features of consumption of bakery products of the population of our country, proposed a method of optimized placement of bread-baking enterprises in the geographical centers of the regions of Ukraine.
Опис
Ключові слова
пекарня, хлібокомбінат, споживання хліба, потужність, розміщення, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, bakery, bread-baking complex, consumption of bread, power, accommodation
Бібліографічний опис
Маслюк, В. В. Оптимізація розміщення та потужності хлібопекарських підприємств по регіонах України / В. В. Маслюк, О. М. Козир, В. М. Махинько /Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - К. : ПП Авокадо, 2010. - № 7-8 (68-69). – С. 13-15.