До технологічного контролю кристалізації утфелю останнього продукту

Ескіз

Дата

1967

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчено процес термостатування проб і кінетику розчинення цукру під впливом низькочастотних коливань, описано характеристики експериментальної установки і її можливості. The process temperature control of samples and kinetics of sugar under the influence of low-frequency oscillation characteristics of the experimental setup is described and its capabilities.

Опис

Ключові слова

кристалізація, crystallization, розчинність сахарози, the solubility of sucrose, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Сінат-Радченко, Д.Є. До технологічного контролю кристалізації утфелю останнього продукту / Д. Є. Сінат-Радченко // ХХХІІІ наукова конференція, присвячена 50-річчю Великої Жовтневої соціалістичної революції : тези доп.,КТІХП, травень 1967 р. – К.: Видавництво КДУ, 1967. - С. 115-116.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced