Вплив повертань на процес попереднього вапнування
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено оптимальний ступінь карбонізації соку після основного вапнування, що використовується в якості повертання на попереднє вапнування.
The optimal degree of carbonation juice after the main liming, which is used as a return to the pre-defecation.
Опис
Ключові слова
І карбонізація, суспензія, попереднє вапнування, повертання, I carbonation, suspension, pre-defecation, return, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Вплив повертань на процес попереднього вапнування / Ю. М. Резніченко, Л. М. Хомічак, І.Б. Петриченко, В. Ю. Виговський // Цукор України. — 2013. — № 12 (96). — С. 8-10.