Інноваційна технологія сорбційного очищення води в лікеро-горілчаному виробництві
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Узагальнено результати досліджень сорбційного способу кондиціювання води для лікеро-горілчаного виробництва. Наведено фізико-механічні та сорбційні характеристики сорбційних матеріалів. Встановлено, що фільтрувальний цикл збільшується в 1,5...1,7 рази та підвищується ефективність очищення води при використанні комбінацій сорбційних матеріалів різного типу в співвідношенні 1:1. Summarizes the findings of the research absorption method conditioning of water for the liqueur-vodka production. Installed the the physical-mechanical and sorption characteristics of sorption materials. It is established that the filtration cycle is increased in 1.5...1.7 times and increases the efficiency of water when using combinations of sorption materials of different types in the ratio of 1:1.
Опис
Ключові слова
активність, окислюваність, горілка, адсорбент, activity, oxidation, vodka, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Інноваційна технологія сорбційного очищення води в лікеро-горілчаному виробництві / С. І. Олійник, В. П. Ковальчук, Т. І. Опанасюк, О. М. Ловягін // Инновационные технологии в пищевой промышленности : материалы ХI Междунар. науч. -практ. конф., 3-4 октября 2012 г. – Минск: РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию, 2012. – С. 280-282.