Підвищення функціональних властивостей сировини тваринного походження

Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті описаний метод виявлення теплолабільності білкових речовин харчових сумішей в умовах виробництва ковбасних виробів та спосіб обробки субпродуктів другої категорії, який дозволяє збільшити вихід оброблених субпродуктів і зменшити тривалість їх термічної обробки. Також вказані шляхи оптимізації посолочних сумішей для впливу на колагенвмісну сировину для ковбасного виробництва. This paper describes a method of detecting instability to heat proteins food mixes in a production of sausages and offal processing method of the second category, which can increase the output processed offal and reduce the duration of the heat treatment. Also listed ways to optimize the salting materials to influence on raw materials containing collagen for sausage production.

Опис

Ключові слова

термостатування, сировина тваринного походження, temperature control, raw materials of animal origin, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Підвищення функціональних властивостей сировини тваринного походження / В. М. Пасічний // Весник ХГПУ. Технология химических и пищевых производств. – 2000. - № 91. - С. 32-34.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced