Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем
Файли
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті йдеться про вплив рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м’ясних систем. The article It is about the influence prescription combination of dry whey and wheat germ on the biological value and histological characteristics of meat.
Опис
Ключові слова
сировина, біологічна цінність, технологія, ковбаси з м’яса птиці, raw material, biological value, technology, sausages from poultry, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Іванов, С. В. Дослідження впливу рецептурного комбінування сухої молочної сироватки і зародків пшениці на біологічну цінність і гістологічні характеристики м'ясних систем / С. В. Іванов, В. М. Пасічний, О. О. Мороз // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. – 2012. – Т. 14, № 3 (53), Ч. 3. – С. 292-297.