Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Досліджено тривалість зберігання картопляних чіпсів в залежності від жирової компоненти. Подовження терміну зберігання картопляних чіпсів можливе при введені до їх рецептури сировини, що володіє антиоксидантними властивостями.
Іnvestigated the shelf life of potato chips, depending on the fatty components. Extending the shelf life of potato chips can be put in their formulation of raw materials, which has antioxidant properties.

Description

Citation

Левченко, Н. І. Вплив гірчичного порошку і паприки на термін зберігання картопляних чіпсів / Н. І. Левченко, Ю. В. Якубчик, В. М. Ковбаса, Н. О. Фалендиш // Харчова промисловість. - 2008. - № 6. - С. 17-19.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By